Drone opleidingen

Het Yuneec Experience Center Nederland (YECN) biedt een aantal toepassingsgerichte drone opleidingen aan. Dit zijn de opleidingen 2D- en 3D mapping en surveying, foto- en videografie, thermografische inspectie van bijvoorbeeld installaties en gebouwen, search and rescue/first responders en gewasinspectie.
Ook bieden wij combinatiecursussen aan. Deze zullen twee dagdelen in beslag nemen. De opleiding bestaat uit één deel met betrekking tot de drone inclusief payload en één met betrekking tot de specifieke toepassing. Vervolgens zal er gevlogen worden om ook de praktijk uitgebreid aan bod te laten komen. Wij ontwikkelen- en geven- uitsluitend opleidingen voor specifieke toepassingen.

Voor alle door de overheid verplicht gestelde opleidingen voor de Open en de Specific categorie hebben wij een samenwerking met het opleidingsinstituut Drone Flight Academy. Drone Flight Academy ontwikkelt en verzorgt theoretische opleidingen en praktische trainingen gericht op het veilig en verantwoord vliegen met drones. Deze instructeurs hebben uitgebreide ervaring in zowel bemande- als onbemande luchtvaart. Vanuit verschillende achtergronden leren ze u de theoretische kennis te begrijpen en toe te passen tijdens het vliegen zodat u goed bent voorbereid om te slagen voor uw drone vliegbewijs. Tijdens de praktijktraining leren ze u allerlei praktische vaardigheden om de drone zo veilig mogelijk te besturen. Tevens wordt Drone Flight Academy nadrukkelijk betrokken bij de totstandkoming van onze overige opleidingen.

Bij YECN kunt u op gezette tijden, onder begeleiding van een deskundige piloot uw vaardigheden trainen. Dit alles om na aanschaf zo min mogelijk aan het toeval over te laten en u beter te maken. Tijdens deze training kunnen er uiteraard allerlei vragen gesteld worden welke u relevant vindt. Zo bouwen wij samen aan een sterk team!
Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Wij zijn op dit moment druk bezig met het ontwikkelen- en logistiek inrichten van de opleidingen 2D & 3D mapping en inspectie- RGB, thermisch & gewas.
Kunt u hier niet op wachten in verband met uit te voeren werkzaamheden, neem dan contact met ons op, zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden.