Drone payloads camera’s

Wat zijn drone payloads?

De payload is de apparatuur welke aan de drone is bevestigd om zijn toepassingsvlucht uit te kunnen voeren. Dit kunnen onderdelen zijn zoals camera’s, radar, lasers, sensoren, communicatietechnologie en meer. Als je bijvoorbeeld een drone zou gebruiken om medische voorraden te leveren, dan zou je payload kunnen bestaan uit levensreddende vaccins of FirstAid-kits. Als uw doel is om een afgelegen stuk land in kaart te brengen voor onderzoek, dan zal uw payload een krachtige camera zijn.

Drone payloads camera’s voor elk doel

Elk toepassingsgebied waarvoor een drone wordt ingezet heeft zijn eigen speciale behoeften en eisen. Daarom is er ook een breed scala aan camerasystemen met elk hun eigen kenmerken. Wij adviseren u graag over welke payloads geschikt zijn binnen uw toepassing.

Een geïntegreerde 3-assige cardanische ophanging zorgt ervoor dat de camera altijd in positie blijft en gestabiliseerde en vloeiende opnames maakt. De borstelloze motoren van de gimbal werken extreem snel en kunnen zo bewegingen van de drone compenseren. In combinatie met het intrekbare landingsgestel kan de piloot genieten van een prachtig panoramisch uitzicht zonder de helikopter te verplaatsen. Alle belangrijke camera-instellingen zoals witbalans, videoresolutie, kanteling van de camera en nog veel meer kunnen direct via de afstandsbediening worden aangepast. Het display van de afstandsbediening toont ook het live-beeld van de camera in 720p.

E20 Tvx – pro

Warmtebeeld oplossing H520E & H850

De E20Tvx – PRO gebruikt radiometrische technologie om de temperatuur te meten door het analyseren van de intensiteit van een infraroodsignaal dat door de camera wordt opgevangen. De camera slaat de informatie voor elke beeldpixel op, die vervolgens gemakkelijk kan worden geüpload naar standaardsoftware voor grondigere en nauwkeurigere analyses en rapporten.

+ Lees meer. . .

E20 Tvx pro warmtebeeldcamera

ATL oblique

Landmeten met drones

Beelden die zijn vastgelegd met een oblique camera (ATL 102S V3) onthullen details die bij verticale weergave zouden zijn verborgen door gebladerte of hoge gebouwen.
Oblique fotografie maakt het makkelijker om de hoogte van objecten nauwkeurig te bepalen in vergelijking met verticale luchtfotografie.

+ Lees meer. . .

ALT oblique camera landmeten met drones

E30Z/X

30x optical zoom met Sony sensor

Lees meer. . .

E90/X

20mp met 1” Sony sensor

Lees meer. . .

E20 Tv/x

Radiometrische camera

 

Onze nieuwe E20Tvx NETD-camera voor de H520E-OFDM wordt geleverd met een thermische resolutie van 640×512 en met de mogelijkheid om temperatuurgegevens vast te leggen voor kwantitatieve beoordeling. Concreet wordt er gemeten met 327.680 beeldpunten! De RGB-camera met restlicht heeft een 20x hogere gevoeligheid dan het menselijk oog en legt beelden van hoge kwaliteit vast, zelfs bij zeer weinig licht.

+ Lees meer. . .

yuneec Nederland E20 Vt/x thermische camera

ETX-Light

Warmtebeeldcamera

 

Warmtebeeldcamera voor de H520E & H850 De camera voor de H520E & H850 heeft een resolutie van 256×192 en kan temperatuurgegevens vastleggen voor een kwantitatieve beoordeling. De RGB-camera met restlicht heeft een 20x hogere gevoeligheid dan het menselijk oog en legt beelden van hoge kwaliteit vast, zelfs bij zeer weinig licht. Hij is klein, licht en dankzij zijn hoge…

+ Lees meer. . .

ETX-lite warmtebeeldcamera