Drones met warmtebeeldcamera

Er zijn verschillende mogelijkheden voor inspectie en bewaking van objecten en plaatsen vanuit de lucht wanneer een warmtebeeldcamera en een drone worden gebruikt.

Om thermische patronen vanuit de lucht te identificeren en in kaart te brengen, kan een drone worden uitgerust met een warmtebeeldcamera. Dit maakt het eenvoudiger om te controleren op zaken als lekkages in leidingen, hotspots op zonnepanelen en plaatsen waar energie verloren gaat als gevolg van onvoldoende isolatie.

Bovendien kunnen drones met warmtebeeldcamera’s worden gebruikt voor zoek- en reddingsacties. Brandweerlieden kunnen levens redden door vlammen effectiever en efficiënter te blussen door warmtebronnen in een brandend gebouw te lokaliseren. Bij zoek- en reddingsacties kan een drone met een warmtebeeldcamera worden gebruikt om mensen in noodsituaties te vinden.

Een  combinatie van een warmtebeeldcamera met een drone biedt vele mogelijkheden voor inspectie en monitoring op afstand om bij te dragen aan het vergroten van de veiligheid en efficiëntie van verschillende taken.

Yuneec H520E & E20 Tv/x camera

Het Yuneec experienter center Nederland heeft een combinatiepakket beschikbaar waarmee u inspectie- en opsporingsvluchten kunt uitvoeren om warmtebronnen te lokaliseren.

Dit combinatiepakket bestaat uit de H520E hexacopter en de E20 Tv/x hoge resolutie warmtebeeldcamera.
Bij aanschaf van deze combinatie krijgt U tevens een aantrekkelijke korting.