Support en service

Als het even tegen zit, zijn wij er voor u. Yuneec Experience Center Nederland biedt een verscheidenheid aan service opties om u zo snel mogelijk weer in de lucht te helpen.

Wij bieden de mogelijkheid een programma samen te stellen waarmee de uitvoering van het werk wordt gewaarborgd. Denk hierbij aan een gedegen service of een direct inzetbare, vervangende drone of pay-load mocht er eens iets fout gaan.

Maar ook als er per direct een tijdelijke uitbreiding van het dronepark bij een grote opdracht nodig is. Hierbij wordt ook nadrukkelijk meegedacht over het up-to-date houden van de benodigde kennis. Een dergelijk programma kan worden omgezet in een service overeenkomst zodat helder is wat wij voor u gaan doen en op welke momenten. Uitgangspunt is dat het werk altijd door moet gaan!

Drone onderhoud en reparatie

Op de pagina onderhoud en reparatie staat beschreven welke onderhoudsbeurten wij aan uw drone kunnen uitvoeren en hoe te handelen bij reparaties.
Wilt u zelf iets vervangen maar dit onderdeel staat niet op onze website, neem dan contact met ons op zodat wij het juiste onderdeel voor u kunnen bestellen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan nu contact met ons op.

onderhoud 175 uur
drone ondersteuning
drone onderhoud