Camera's:   E20 Tv/x  |  E20 TV/X -pro  |  ATL oblique  |  E30Z/x  |  E90/X

20MP met 1” Sony sensor

Hoge resolutie camera met digitale zoom

 

De E90/X camera heeft een hoge resolutie, een groothoeklens en een cardanisch gestabiliseerd beeldsysteem dat perfect geschikt is voor gebruik in toepassingen die foto en video van hoge kwaliteit vereisen. De E90/X maakt gebruik van een 20 MP 1-inch sensor en de nieuwste H2 high-speed beeldverwerkingschip. Met de digitale zoomfunctie kan de gebruiker digitaal in- en uitzoomen met twee vingers. De zoomfactor is tot 8x, terwijl het zicht op de ST16S / E tot 4x verliesvrij is.
De E90/X met 330°-360° rotatie wordt gebruikt op de H520E en de H520E-RTK.

Hot swappable

De E90/X camera-cardanische combinatie kan worden verwisseld voor een E10T/X of CGOET/X camera-cardanische combo zonder het casco van stroom te voorzien. Het snelle ontgrendelings- en vergrendelingsmechanisme van het cardanische en casco-montagesysteem maakt een snelle en efficiënte uitwisseling van camera’s mogelijk.

1 Inch Sony sensor

De E90/X maakt gebruik van een 1 inch CMOS-imager met een groot diafragma die stilstaande beelden kan vastleggen met een resolutie van 20 megapixels. De sensor biedt een uitzonderlijk dynamisch bereik en een verbeterde signaal-ruisverhouding. Het equivalent van de 23 mm-lens van de E90/X biedt een brede kijkhoek via een volledig glazen lenssysteem met weinig vervorming en minimale lensspreiding. De E90/X wordt geleverd met een lensadapterring met schroefdraad die past op 40,5 mm standaard ND-filters voor flexibiliteit en gemak.

330°-360° rotatie

Een 3-assige gestabiliseerde cardanische ophanging met hoge precisie biedt een stabiel platform voor de E90/X-camera. Met een precisie van +/- 0,02 ° zijn E90-opnamen scherp, of je nu rondhangt of vol gas vliegt. De E90 cardanische ophanging kan onbeperkt 330 yaw-as rotatie waarna automatisch de drone zal meedraaien om een 360° stabiele opname van de omgeving te kunnen maken. Deze unieke functie, in combinatie met het intrekbare landingsgestel van de H520E, biedt de operator een volledig 360° onbelemmerd camerabeeld en de mogelijkheid om de camera continu te pannen zonder het casco te laten slingeren.

De perfecte combinatie

De H520E drone is de perfecte partner voor de E90/x. De hexacopter is geschikt voor waar lange vluchttijden en beproefde technologie vereist zijn in een alles-in-één pakket. De veiligheid met zes rotoren en de waypoint-technologie en vele andere functies maken de H520E en de E90/X camera ideaal voor zowel industriële als particuliere toepassingen.