Yuneec H520E

Drone hexacopter

De H520E hexacopter is speciaal ontwikkeld voor commerciële drone-toepassingen en biedt SAR-grondteams, inspecteurs, politie, brandweer en landmeetkundige teams een veelzijdige tool. De H520E is een robuust, krachtig en flexibel UAV-platform dat ideaal kan worden aangepast aan individuele vereisten en zo een verscheidenheid aan branchespecifieke toepassingen mogelijk maakt. Lange vluchttijden en hoogwaardige camerasystemen met ingebouwde GPS-gegevens zorgen ervoor dat een gebied snel en nauwkeurig kan worden geregistreerd, terwijl het storingsvrije precisiekompas zelfs in voorheen moeilijk te vliegen omgevingen mogelijk maakt. Naast de prestaties en flexibiliteit werd er bij de ontwikkeling van het platform veel nadruk gelegd op de vlucht- en gegevensbeveiliging van de drone.

Eigenschappen van de H520E drone hexacopter

 • Cardanische rotatie tot 330°, waarna automatisch de drone zal meedraaien om een 360° stabiele opname van de omgeving te kunnen maken. vvv
 • 5 rotor safety modus bij uitval van één rotor, Vliegt en voltooid de missie wanneer één propellor uitvalt
 • Gimbal met 3 assen
 • 28 minuten vliegtijd – afhankelijk van laadvermogen
 • Hot-swappable camera’s
 • Inklapbaar landingsgestel
 • Afstandsbediening met geïntegreerd 7 inch touchscreen
 • Externe camera-instellingen mogelijk m.b.v. afstandsbediening
 • DataPilotTM missieplanner
 • Beveiligde radiocommunicatie met een bereik van 3 km – OFDM-radio voor uitgebreid bereik.
 • Video en Telemetry Link, 2,4 GHz OFDM voor een groter bereik van 3 km en verhoogde betrouwbaarheid

 

De H520E en H520E-RTK welke in november 2020 zijn uitgebracht, hebben het nieuwste Hexacopter-systeem van Yuneec die de gebruiker een groter bereik, meer rekenkracht, nauwkeurige navigatie en nog grotere betrouwbaarheid biedt.

Yuneec H520E met grasveld en bos

Ontwikkeld voor industrieel gebruik en ambitieuze professionals

De H520E / RTK is ontworpen met de inspectie-industrie in gedachten in combinatie met een zes-rotorsysteem welke een stabiele, nauwkeurige vlucht mogelijk maakt. Cameralenzen met een lange brandpuntsafstand waarmee de sUAS op grotere afstand van een object kan vliegen en gegevensopslag die onmiddellijk kunnen worden gedeeld vanaf het ST16S / E grondstation of direct geleverd in 4K / 2K / HD-video of 20 Mp stilstaande beelden.

Betrouwbaar, stabiel en nauwkeurig

Zelfs in een omgeving met veel wind kan het Yuneec H520E sUAS-systeem zijn positie behouden, waardoor de vluchtplanning probleemloos kan plaatsvinden, zelfs wanneer een bemande inspectie als onveilig zou worden beschouwd. Exclusieve snelheidsregeling biedt de laagste vliegsnelheid voor maximale precisie in een drukke omgeving. Het landingsgestel van de H520E / RTK kan worden ingetrokken voor een 330° camera rotatie waarna automatisch de drone zal meedraaien om een 360° opname van de omgeving te kunnen maken.

Geen transfer naar remote servers

Uw gegevens zijn van u. De H520E hexacopter en de ST16S / E-afstandsbediening communiceren rechtstreeks, dus er is geen gegevensoverdracht naar servers waar dan ook ter wereld. Zowel vluchtgegevens, als afbeeldingen, video’s of logfiles worden niet doorgestuurd naar externe servers en blijven in uw bezit. Zo zijn uw gegevens optimaal beschermd.

Orbit Flight

De Orbit Flight modus laat de H520E rond de piloot / afstandsbediening cirkelen op een door de gebruiker gedefinieerde afstand, waarbij de camera altijd naar het midden van de cirkel wordt gericht.

Hot-Swappable Payload opties

Al onze H520E / RTK -camera’s zijn hot-swap-compatibel op onze sUAS-platforms, wat een aanzienlijke tijdwinst oplevert doordat het systeem niet hoeft te worden uitgeschakeld c.q. opnieuw opgestart. Dit zorgt ook voor consistentie van gegevensopslag in plaats van meerdere opslagapparaten en locaties te gebruiken. Of het nu gaat om warmtebeeldtechnologie, een lange brandpuntsafstand of het vastleggen van gegevens over een brede brandpuntsafstand, geheugenkaarten kunnen van apparaat naar apparaat worden verwisseld.

ST16S/E Alles-in-één controller

Het ST16S/E grondstation is een allesomvattende zender en ontvanger die u tijdens een vlucht volledige controle geeft over de H520E / 520, zodat gebruikers uitstekende foto’s en video’s kunnen maken. Met een groot 7-inch geïntegreerd scherm geeft de op Android gebaseerde ST16S / E-controller realtime beelden van je vlucht weer, waardoor je geen extern apparaat nodig hebt. U kunt de ST16S / E ook gebruiken als missieplanner. Plan uw vlucht met behulp van het touchscreen en voer uw missie uit met slechts een enkele druk op de knop.

Yuneec DataPilot™

Met het Yuneec DataPilotTM-softwaresysteem kunnen gebruikers op efficiënte en consistente wijze orthomaps, 3D-scans en gegevensafbeeldingen bijsnijden voor herhaalbare, oproepbare vliegroutes, zonder dat daarvoor dure software van derden nodig is. Missies/vluchten kunnen worden opgeslagen voor later herhaal vluchten, of off-site gepland en via e-mail, thumbdrive of micro-SD-kaart naar het besturingssysteem worden getransporteerd. DataPilot genereert automatisch onderzoekspaden met door de gebruiker gedefinieerde frontlap / zijwaartse rand en arcering voor nauwkeurige 3D- of grootformaatbeelduitvoer. DataPilot maakt ook opslag / caching van kaarten van veel kaartaanbieders mogelijk voor toegang in gebieden zonder connectiviteit, en biedt tools voor nauwkeurige plaatsing van waypoints, zelfs in gebieden waar geen bijgewerkte kaarten beschikbaar zijn.

Yuneec UpdatePilot

Blijf up-to-date met de YUNEEC UpdatePilot voor de H520E met E90X camera. De app is beschikbaar in de Google Play Store en stelt u in staat uw drone te controleren en automatisch bij te werken naar de nieuwste softwareversie. Nadat de app is geopend, wifi en camera zijn geselecteerd, kunt u met één klik op de knop “App-versie controleren” naar software-updates zoeken en indien nodig automatisch de nieuwste update downloaden en installeren. Zorg ervoor dat de H520E is ingeschakeld. Houd er rekening mee dat de YUNEEC UpdatePilot alleen op de ST16E kan worden geïnstalleerd en dat er een micro SD-kaart in de camera moet worden geplaatst om de updates uit te voeren. Momenteel is de YUNEEC UpdatePilot alleen beschikbaar voor de H520E met E90X camera.

Eigenschappen / voordelen H520E/RTK
Maximale vliegtijd 28 minuten
Video en Telemetry Link 2,4 GHz OFDM voor een groter bereik van 3 km en verhoogde betrouwbaarheid
betrouwbaarheid Vliegt en voltooid de missie wanneer één propellor uitvalt
Dubbele controller-modus Meerdere mogelijkheden komen in een bijgewerkte versie
Batterij connector 12 pins voor verbeterde stabiliteit en contact
Precisienavigatie en RTK H520E-RTK SKU only for RTK/PPK processing.