Yuneec H520E RTK, meer dan nauwkeurig

Drones RTK
De H520E is tevens beschikbaar in een variant met RTK-ondersteuning. Met dit systeem kunt u fotogrammetrische metingen maken van uitzonderlijke precisie, in een bereik van 1-1,5 cm.
Het systeem is uitermate geschikt voor landmeters en andere gebruikers die professionele, nauwkeurige orthofotomaps, 3D-modellen of andere landmeetkundige of constructie documentatie willen genereren. Bovendien maakt het gebruik van RTK het mogelijk om de stabiliteit van de drone te verbeteren op plaatsen waar fouten bij het uitlezen van de positie van GPS kunnen optreden als gevolg van gereflecteerde signalen (zogenaamde multi-path error), b.v. naast hoge gebouwen of in
bergachtig gebied.

Real-time kinematica – toepassingsgebieden
Het RTK-systeem is een belangrijk onderdeel voor commerciële toepassingen waar de hoogste precisie vereist is. Een klassiek toepassingsgebied is 3D-mapping, bijvoorbeeld met Pix4D-, Dronedeploy- of Altizure-software. Met behulp van RTK zijn er beduidend minder beeldoverlappingen waardoor er minder foto’s en dus een kortere vlucht en rekentijd nodig zijn. Bovendien kunnen inspecties veel dichter bij het gewenste object plaatsvinden, omdat de locatie van de drone tot op de centimeter nauwkeurig is. Deze precisie is ook een groot voordeel bij het vergelijken van meerdere beelden die op verschillende dagen zijn gemaakt, bijvoorbeeld om een bouwvoortgang te documenteren.

Eigenschappen van de Yuneec H520E RTK

 • Cardanische rotatie tot 330°, waarna automatisch de drone zal meedraaien om een 360° stabiele opname van de omgeving te kunnen maken.
 • 5 rotor safety modus bij uitval van één rotor, Vliegt en voltooid de missie wanneer één propellor uitvalt
 • Gimbal met 3 assen
 • 28 minuten vliegtijd – afhankelijk van laadvermogen
 • Hot-swappable camera’s
 • Inklapbaar landingsgestel
 • Afstandsbediening met geïntegreerd 7 inch touchscreen
 • Externe camera-instellingen mogelijk m.b.v. afstandsbediening
 • DataPilotTM missieplanner
 • Beveiligde radiocommunicatie met een bereik van 3 km – OFDM-radio voor uitgebreid bereik.
 • Video en Telemetry Link, 2,4 GHz OFDM voor een groter bereik van 3 km en verhoogde betrouwbaarheid

 

De H520E en H520E-RTK welke in november 2020 zijn uitgebracht, hebben het nieuwste Hexacopter-systeem van Yuneec die de gebruiker een groter bereik, meer rekenkracht, nauwkeurige navigatie en nog grotere betrouwbaarheid biedt.

Yuneec Nederland H520E RTK drone

Intelligent Veiligheidsconcept

De Yuneec H520E RTK is ontwikkeld met de hoogste eisen aan veiligheid en functionaliteit. Het 6-rotorsysteem maakt een stabiele en veilige vlucht mogelijk door ervoor te zorgen dat de Yuneec H520E RTK veilig kan blijven vliegen, zelfs als een rotor defect raakt. Met de ingebouwde ultrasone sensoren kan de drone obstakels detecteren en botsingen voorkomen.

Betrouwbaar, stabiel en nauwkeurig

Zelfs in een omgeving met veel wind kan het Yuneec H520E RTK sUAS-systeem zijn positie behouden, waardoor de vluchtplanning probleemloos kan plaatsvinden, zelfs wanneer een bemande inspectie als onveilig zou worden beschouwd. Exclusieve snelheidsregeling biedt de laagste vliegsnelheid voor maximale precisie in een drukke omgeving. Het landingsgestel van de H520E / RTK kan worden ingetrokken voor een volledig 330° -beeld van de omgeving om belangrijke gegevens in het veld vast te leggen.

Geen transfer naar remote servers

Uw gegevens zijn van u. De H520E RTK Hexacopter en de ST16S / E-afstandsbediening communiceren rechtstreeks, dus er is geen onvrijwillige gegevensoverdracht naar externe servers waar ook ter wereld. Noch vluchtgegevens, noch afbeeldingen, video’s of logfiles worden doorgestuurd naar externe servers en blijven in uw bezit. Zo zijn uw gegevens optimaal beschermd.

Orbit Flight

De Orbit Flight modus laat de H520 RTK rond de piloot / afstandsbediening cirkelen op een door de gebruiker gedefinieerde afstand, waarbij de camera altijd naar het midden van de cirkel wordt gericht.

Yuneec Nederland H520E RTK drone hot swappable payload

Hot-Swappable Payload opties

Al onze H520E RTK-camera’s zijn hot-swap-compatibel op onze sUAS-platforms, wat een aanzienlijke tijdwinst oplevert doordat het systeem niet hoeft te worden uitgeschakeld / opnieuw opgestart. Dit zorgt ook voor consistentie van gegevensopslag, in plaats van meerdere opslagapparaten en locaties te gebruiken. Of het nu gaat om warmtebeeldtechnologie, een lange brandpuntsafstand of het vastleggen van gegevens over een brede brandpuntsafstand, geheugenkaarten kunnen van apparaat naar apparaat worden verwisseld.

ST16S/E Alles-in-één controller

Het ST16S/E grondstation is een allesomvattende zender en ontvanger die u tijdens een vlucht volledige controle geeft over de H520E RTK, zodat gebruikers uitstekende foto’s en video’s kunnen maken. Met een groot 7-inch geïntegreerd scherm geeft de op Android gebaseerde ST16S / E-controller realtime beelden van je vlucht weer, waardoor je geen extern apparaat nodig hebt. U kunt de ST16S / E ook gebruiken als missieplanner. Plan uw vlucht met behulp van het touchscreen en voer uw missie uit met slechts een enkele druk op de knop.

Yuneec DataPilot™

Met het Yuneec DataPilotTM-softwaresysteem kunnen gebruikers op efficiënte en consistente wijze orthomaps, 3D-scans en gegevensafbeeldingen bijsnijden voor herhaalbare, oproepbare vliegroutes, zonder dat daarvoor dure software van derden nodig is. Missies/vluchten kunnen worden opgeslagen voor later herhaal vluchten, of off-site gepland en via e-mail, thumbdrive of micro-SD-kaart naar het besturingssysteem worden getransporteerd. DataPilot genereert automatisch onderzoekspaden met door de gebruiker gedefinieerde frontlap / zijwaartse rand en arcering voor nauwkeurige 3D- of grootformaatbeelduitvoer. DataPilot maakt ook opslag / caching van kaarten van veel kaartaanbieders mogelijk voor toegang in gebieden zonder connectiviteit, en biedt tools voor nauwkeurige plaatsing van waypoints, zelfs in gebieden waar geen bijgewerkte kaarten beschikbaar zijn.

Yuneec UpdatePilot

Blijf up-to-date met de YUNEEC UpdatePilot voor de H520E RTK met E90X camera. De app is beschikbaar in de Google Play Store en stelt u in staat uw drone te controleren en automatisch bij te werken naar de nieuwste softwareversie. Nadat de app is geopend, wifi en camera zijn geselecteerd, kunt u met één klik op de knop “App-versie controleren” naar software-updates zoeken en indien nodig automatisch de nieuwste update downloaden en installeren. Zorg ervoor dat de H520E RTK is ingeschakeld. Houd er rekening mee dat de YUNEEC UpdatePilot alleen op de ST16E kan worden geïnstalleerd en dat er een micro SD-kaart in de camera moet worden geplaatst om de updates uit te voeren. Momenteel is de YUNEEC UpdatePilot alleen beschikbaar voor de H520E RTK met E90X camera.

Eigenschappen / voordelen H520E/RTK
Maximale vliegtijd 28 minuten
Video en Telemetry Link 2,4 GHz OFDM voor een groter bereik van 3 km en verhoogde betrouwbaarheid
betrouwbaarheid Vliegt en voltooid de missie wanneer één propellor uitvalt
Dubbele controller-modus Meerdere mogelijkheden komen in een bijgewerkte versie
Batterij connector 12 pins voor verbeterde stabiliteit en contact
Precisienavigatie en RTK H520E-RTK SKU only for RTK/PPK processing.